Полезно 

Разнообразие и стил в избора на туника

Туниката е удобен, стилен и женствен елемент от гардероба, еднакво подходящ по всяко време на годината. Туниката до средата на бедрото може да бъде самостоятелно облекло, а по-късите модели могат да се носят с дънки, панталони, клинове, шорти и пола тип молив. Материалът за тях може да бъде трикотаж, шифон, памук, деним. Памучните туники изглеждат особено нежни и женствени. В същото време те подчертават оригиналността и добрия вкус на собственика си. В нашия сайт evizabg.com ще откриете точната туника за Вас. Ето и някои насоки в избора.

Коя дамска туника да избере?
Стройните момичета могат да бъдат посъветвани да носят туники с полупрозрачни ръкави, както и колани: те ще добавят женственост и крехкост към изображението.

Препоръчително по-едрите дами е да изберат туники с по-свободни кройки и с вертикални райета. Това могат да бъдат щампи върху тъкани, елементи от крепежни елементи, например лента с декоративни копчета или довършителни елементи. Също така, моделите с висока талия изглеждат добре, привличайки вниманието към гърдите на дамата и скривайки недостатъците на фигурата.

За офиса или официално събитие е по-добре да изберете макси туника в неутрални цветове и правилния стил, който подчертава фигурата. Не трябва да се страхувате да изглеждате скучни: правилно подбраните аксесоари ще допълнят изображението.

С какво и къде още можете да носите туники:

На работното място
Можете ли да носите туники в офиса? Разбира се, ако няма строг дрескод. Туника с дълъг ръкав в комбинация с класически панталон или дънки изглежда елегантно и необичайно. Облеклото може да бъде допълнено с балетни обувки или обувки с малък ток в тон. Туника с достатъчна дължина ще бъде отлична алтернатива на рокля, особено за момичета със слаби крака.

За ежедневно носене
Памучните туники са отлично облекло за разходка и забавление. В топъл ден можете да носите рокля като туника, ако е достатъчно дълга, а в по-хладен ден изберете дънки или панталон и леко късо яке отгоре.

На плажа
Ако някой си мисли, че тъканата туника не е на място на плажа, значи греши. Тези леки и невероятно женствени тоалети са идеални за разходка от морето до хотела под възхитените погледи на мъжете. Ажурните и леки туники могат да бъдат от всякакъв цвят: бяло, черно, цветно и дори неоново жълто. Можете да ги изберете така, че да подхождат на цвета на банския костюм или да избирате от неутрални цветове. Подходящи са както за плажно парти, така и за разходка из морски град.

У дома
Кой каза, че не можете да изглеждате модерно у дома? Напротив, дори и при произволен поглед в огледалото, една жена трябва да се види красива там, независимо къде се намира, защото това е полезно за самочувствието. Изборът на туники за у дома е широк и разнообразен. Те са меки, красиви, елегантни и невероятно удобни. През зимата те ще ви топлят, а през лятото, тъй като са изработени от леки материи, ще ви осигурят комфорт.

Туника
Завършени с дантела или бродерия, с джобове или необичайна яка, допълнени с колани, аксесоари и добри обувки, стилните и женствени туники изглеждат страхотно в почти всяка ситуация, съчетавайки удобство и елегантност. Те могат да бъдат младежки и класически, ретро и футуристични. Туниките са универсално облекло: те ще подхождат както на тънки и слаби момичета, така и на очарователни момичета с извити форми.

Заповядайте в онлайн магазин Евиза и приятно пазаруване!

Свързани

Leave a Comment